DewiCyntha ziet graag uw recensie tegemoet.

De laatste opmerking moet worden goedgekeurd.
18 antwoorden
 1. Angelique van Heemskerk
  Angelique van Heemskerk zegt:

  Cynthia is echt een toppertje!! Ik kom al ruim 9 jaar bij haar. Ze kent je lijf, weet bijna altijd wat je nodig hebt,is altijd geïnteresseerd en vooral heel lief en positief. Wij kunnen niet meer zonder haar ;)Al menig mensen doorgestuurd met succes .

  Beantwoorden
 2. Marinka
  Marinka zegt:

  Cynthia is een echte topper. Blijft zichzelf ook continu bijscholen. Met mijn chronische spierspanningen door PTSS klachten, ben ik altijd superblij als ik weet bij haar ben geweest! De therapeutische massages doen wonderen. Voel me altijd als herboren na de massage. Verder is ze ook gewoon ontzettend lief, oplettend, meedenkend en rustig!

  Beantwoorden
 3. A.Stevens-Fransen
  A.Stevens-Fransen zegt:

  Cynthia verstaat de kunst om een bijzondere, effectieve massage te geven. Ze weet heel goed wat ze doet door haar vele opleidingen en ze is een en al aandacht als ze met je bezig is. De heerlijk geurende massageolie mag je zelf uitkiezen voor je behandeling en Cynthia vraagt voor de behandeling of er speciale aandachtspunten zijn. Fijn om te ervaren.

  Beantwoorden
 4. Ankaa
  Ankaa zegt:

  Cynthia zorgt voor een optimale behandeling. De massages zijn heerlijk en ontspannend. De etherische oliën waar zij mee werkt zijn erg prettig. Ik kom altijd met een zeer voldaan gevoel bij haar vandaan. Kortom een aanrader!

  Beantwoorden
 5. Yuri
  Yuri zegt:

  Cynthia is een masseuse die haar vak verstaat. Een perfecte ontspannigsmassage gehad met aansluitend een heerlijke handmassage. Echt een aanrader voor iedereen.

  Beantwoorden
 6. Chantal Doeland
  Chantal Doeland zegt:

  Ik heb altijd veel moeite met ontspannen en even niks doen, maar dankzij de massages van Cynthia voel ik steeds meer rust. Zowel lichamelijk als geestelijk. Ze weet precies mijn knelpunten te vinden en stopt niet voordat de pijn wat meer verlicht is. De massages van Cynthia zijn echt even een puur momentje voor jezelf!

  Beantwoorden
 7. Michelle
  Michelle zegt:

  Ik heb diverse massages bij Cynthia gehad,zoals stoelmassage,ontspanningsmassage,zwangerschapsmassage en hotstone massage.Ik kan niet anders zeggen dan dat de diverse massages zeer prettig zijn en met zorg worden gegeven.Bij de zwangerschapsmassage lette ze ook goed op hoe ze masseerde ivm mijn bekkeninstabiliteit.Ik kan niet anders dan haar aanraden!!!

  Beantwoorden
 8. Dania niemeijer
  Dania niemeijer zegt:

  Ik voelde mij snel op me gemak bij Cynthia in de praktijk. Ze had erg veel kennis van wat ze deed en wist veel van het menselijk lichaam. Ik heb veek geleerd en kom zeker nog eens terug.

  Beantwoorden
 9. Jennifer
  Jennifer zegt:

  Cynthia doet echt wonderen met haar ontspanningsmassages. Als ik bij haar vandaan kom voel ik mij altijd helemaal ontspannen. Zeker een aanrader!

  Beantwoorden
 10. Daniëlle
  Daniëlle zegt:

  Ik kom nu al ruim anderhalf jaar bij Cynthia en ik ben zeer tevreden over de ontspanningsmassage. Cynthia neemt ruim de tijd voor je en pakt probleemgebieden goed aan. Ik kom hier graag!

  Beantwoorden
 11. Simone Priester-Vink
  Simone Priester-Vink zegt:

  Cynthia heeft mij tijdens en na mijn zwangerschappen gemasseerd. Zij pastte de zwangerschapsmassage aan aan mijn fibromyalgie.
  Ze is kundig en lief en na een massage van haar ben je echt ontspannen!

  Beantwoorden
 12. Els
  Els zegt:

  Cynthia behandeld voornamelijk mijn nek/schouders/rug en nu mijn armen en ze gebruikt daarbij ook de cups. Mijn pijnplekken zijn zo ongeveer verdwenen door de regelmatige behandelingen. Cynthia is een heel prettig persoon, ik heb veel vertrouwen in haar en beveel haar van harte aan!

  Beantwoorden
 13. Annemarie
  Annemarie zegt:

  Zeer tevreden over de helende handen van Cynthia! Ze heeft mij in een aantal behandelingen zo goed als verlost van RSI-klachten. Daarnaast ook al eens een zwangerschapsmassage en meerdere stoelmassages gehad, heerlijk!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *